Please join us a week from today for a great time and great cause! Spread the word, send and/or go with people whose company you enjoy (good vibes only)!
FULL LEGALIZATION FUNraiser for MN CFL Saturday, April 6, 2019 6:00 PM - 10:00 PM The Hook & Ladder Theater and Lounge
• Live Music • Live Comedians • Live Reggae DJ • Live Visual Art(ists) • Vendors of arts, crafts, health & wellness & CBD products • Food and beverages • All proceeds benefit the MN CFL
Welcome, thank you's, shoutouts 6:00 PM (5 minutes)
The Laughing Waters Band - Grateful Dead cover band 6:05 PM (30 minutes)
Alex Jaffe - comedian 6:35 PM (10 minutes)
Drew Hehir - comedian 6:45 PM (10 minutes)
John Swardson - solo musician 6:55 PM (30 minutes)
MN CFL presentation 7:25 PM (10 minutes)
Daryl Horner - comedian 7:35 PM (10 minutes)
Chris Maddock - comedian 7:45 PM (10 minutes)
Thicky White - band 7:55 PM (30 minutes)
Gabe Noah - comedian 8:25 PM (15 minutes)
MN CFL - calls to action 8:40 PM (5 minutes)
DJ Fujun - reggae dance music 8:45 PM (75 minutes)
10:00 PM - you don’t have to go home, but it’s time to leave.